četrtek, 28. februar 2008
GRAHAM ŠPAGETI S TOFUJEM IN BUČKAMI
SESTAVINE
bučke: 1 kos
graham špageti: 500 g
muškatni orešček: 1 kos
oljčno olje: 3 veliki žlici
pasirani pelati: 350 g
poper: 1 ščepec
sol: 1 ščepec
sladkor: 1 ščepec
tofu: 250 g ali panir
PRIPRAVA
V vrelo slano vodo stresemo graham špagete in jih skuhamo “al dente”. Medtem v ponvici segrejemo oljčno olje in na hitro popražimo tofu, ki smo ga prej narezali na kocke, in svežo bučko, narezano na rezance. Nato dodamo pasirane pelate,muškatni orešček, začinimo s soljo in sladkorjm in sveže mletim poprom. Vse skupaj kuhamo približno pet minut. Kuhane špagete odcedimo in jih dodamo omaki. Vse skupaj dobro prevremo.
Oznake:
SLANE JEDI
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Ni komentarjev:
Objavite komentar