
FETA, JOGURT IN SVEŽA POPROVA META SE ČUDOVITO UJEMAJO S TOPLIM KROMPIRJEM.
SESTAVINE
500 g krompirja
100 g zdrobljene fete
100 g zdrobljene fete
ZA PRELIV
200 g jogurta
1o g metinih listkov
2 žlici kisle smetane
sol
zmlet črni poper
črna sol
kurkuma
2 žlici kisle smetane
sol
zmlet črni poper
črna sol
kurkuma
1) Cel krompir kuhamo približno 20 - 30 minut. Ko postane mehak, ga dobro odcedimo in ga olupimo.
2) Medtem naredimo preliv. Jogurt in meto damo v mešalnik in obdelujemo, dokler listki niso dobro sesekljani. Preložimo v skledico.
3) Primešamo kislo smetano, posolimo in začinimo z ostalimi začimbami. Preliv polijemo po toplem krompirju in jed potresemo s feto. Takoj ponudimo !!!
2) Medtem naredimo preliv. Jogurt in meto damo v mešalnik in obdelujemo, dokler listki niso dobro sesekljani. Preložimo v skledico.
3) Primešamo kislo smetano, posolimo in začinimo z ostalimi začimbami. Preliv polijemo po toplem krompirju in jed potresemo s feto. Takoj ponudimo !!!
Ni komentarjev:
Objavite komentar